Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula tapasztalatok

A Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula tapasztalatok igazán pozitívak, hiszen a benne található növények mindegyike külön-külön is kedvezően hat a szervezet különböző problémáira, együttes hatásuk pedig csak még felerősíti ezt.

A fokhagyma, galagonya és a fagyöngy jótékony hatásai elsősorban a vérkeringésre, a szívműködés serkentésére, a vér koleszterinszint és a vérnyomás csökkentésére, illetve az érelmeszesedés lassítására is hatással van.

Fokhagyma galagonya fagyöngy hatásai

Fagyöngy

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. Daganatos betegségek kezelésében is felhasználják. A fagyöngy terápia is egy gyógymód, mely elsősorban a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos megbetegedések esetén hatásos. A terápia lehetséges tea, vagy injekció formájában is, ez utóbbi csak orvosi rendelvényre.

Galagonya

A galagonyában található rengeteg hatóanyag főleg a vérkeringés, a szív- és érrendszeri problémákra hatásos. Bőven tartalmaz flavonoidokat, aminokat, valamint B- és C-vitamint. A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

Fokhagyma

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz és számos kénvegyületet, melyek a szagáért és a hatásosságáért egyaránt felelősek. Ez a fűszer- és gyógynövény a népi orvoslás egyik legkedveltebb és leghatásosabb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Különösen jó hatással van az érelmeszesedésre. Csökkenti a puffadást, és a vér koleszterinszintjét is. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula tapasztalatok

Ezek a növények együttesen is megtalálhatóak a Bánó féle készítményben. Kúraszerű alkalmazása serkenti a szívműködést és a vérkeringést. Ezenkívül csökkenti a vér koleszterinszintjét, mely lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, valamint a magas vérnyomást is kedvezően befolyásolja. Enyhe, múló panaszok kezelhetőek ezzel a recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel orvosi felügyelet nélkül. Azonban, mint minden gyógyhatású készítménynél itt is elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Súlyosabb, visszatérő problémák esetén azonban mindenképpen szükségszerű kezelőorvossal konzultálni.

Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula gyakori kérdések

A kérdések általában a hatékonyságára, illetve olyan kérdésekre keresnek választ, hogy más jellegű panaszokra alkalmazható-e. Azt érdemes szem előtt tartani, hogy ez a készítmény elsősorban szív- és érrendszeri panaszok esetén alkalmazható, és enyhébb tünetek esetén hatásos.

https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/bano-fele_fokhagyma-galagonya-fagyongy_kapszula/100240

Címlap kép: Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszula (forrás: https://www.dm.hu/bano-fokhagyma-galagonya-fagyongy-kapszula-p5997005329852.html)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom